kirsikkatanssi: (without)
[personal profile] kirsikkatanssi

Mulla on päällä JC: alennusmyynnistä löydetyt poikien farkut ja kunnon lesbotoppi, eikä mulla oo aikoihin ollut näin rento ja hyvä olo.
Shoppailin eilen hulluna melkein neljä tuntia ja tulin kotiin kahden kassin kanssa. Toinen niistä oli täynnä femmevaatteita ja toinen butchvaatteita.
Tästä vaan valitsemaan identiteettiä.

Oon tehnyt alkuviikon aikana vaikka mitä, tavannut vaikka ketä ja nukkunut niin vähän ja huonosti että univelat tuntuu jo fyysisenä pahana olona. Onneks sain tänään iltapäivällä nukuttua enimpiä pois.
Toissayönä riehuttiin Camillan kanssa PJ Harveyn tahtiin ja sitten unohduttiin kolmeksi tunniksi lillumaan meidän kylpyammeeseen.
Havahduttiin vasta postiluukusta kolahtavaan lehteen ja tajuttiin kellon olevan kaksi yöllä. Looginen seuraus oli tietenkin ryhtyä keittämään nuudeleita.
Tänään taas kahvittelin Millan kanssa, joka on vasta palannut kahden kuukauden Kanadan-reissulta ja kertoi juttuja, joita voisi luulla elokuvakäsikirjoittajan kaavailemiksi.

Nyt Liisa on meillä juomassa teetä ja sovittelemassa mun vaatteita. Vastapalvelukseksi ajattelin polttaa sen tupakat.
Se jää yöks ja aiotaan katsoa joko Fur tai sitten joku Las Vegasiin liittyvä aivot narikkaan -hömppäleffa.

Date: 2009-12-29 10:34 pm (UTC)
From: [identity profile] vislaava.livejournal.com
Kuulostaa mukavalta :)
Mä shoppasin vaan kameran, mutta se onkin pieni ja söötti järkkäri, jolle pitäisi saada nimi!
(Oli pakko herättää kamera yöuniltaan kun akku oli latautunut, jotta saatoin syöksyä räpsimään kuvia siskosta)

Date: 2009-12-30 11:57 am (UTC)
From: [identity profile] kirsikkatanssi.livejournal.com
Mä oon ehkä vähän tylsä ihminen, kun millään mun elämässäni omistamasta neljästä kamerasta ei ole ollut nimeä. :( Korkeintaan puhuttelen tuotemerkeillä.

Date: 2009-12-30 06:25 am (UTC)
From: [identity profile] kirsikkasade.livejournal.com
Millainen on kunnon lesbotoppi !

Date: 2009-12-30 12:00 pm (UTC)
From: [identity profile] kirsikkatanssi.livejournal.com
No tästä on paljon keskusteltu, mutta mulle lesbotoppi tarkoittaa perus painijanselkätoppia alias vaimonhakkaajatoppia, jonka takaosa oon ylhäältä kapeneva. Musta se on vaan jotenkin harvinaisen lesbo malli. Mutta mielipiteitä on varmasti useampia :D

Date: 2009-12-30 01:24 pm (UTC)
From: [identity profile] nuppineula.livejournal.com
Minunkin mielestä lesbotoppi on nimenomaan sellainen vaimonhakkaajatoppi, hyvä etten ole yksin mielipiteeni kanssa! Millainen muunlainenkaan se olisi!

Minäkin haluan butchvaatteita... ja femmevaatteita. On kivaa olla sukupuolihuolimaton pukeutumisen suhteen. Tosin minun pitäisi laihtua aika paljon että butchvaatteet näyttäisivät todella hyvältä.

Odottelen kaiholla sitä päivää, kun minäkin pääsen asuntoon, jossa on kylpyamme. Lilluisin siellä, laittaisin tuoksukuulia ja välillä vaahtoa ja polttaisin makutupakkaa ja kuuntelisin hyvää musiikkia. Tai vaihtoehtoisesti kelpuuttaisin ihan tavallisen kylvyn... kunhan olisi edes se amme!

Date: 2009-12-30 02:17 pm (UTC)
From: [identity profile] kirsikkatanssi.livejournal.com
Mulla taas ei ole minkäänlasia lihaksia, joten butchvaatteet näyttää ehkä siinä mielessä vähän vaisuilta mun päällä. :D
Mutta on ihanaa jos kaapissa on sen verran erilaisia vaatteita että voi vaihtaa tyyliä ja olemusta mielialan mukaan. Tavallisesti oon aika perus femme, mut joskus on kiva vaihdella.

Kylpyamme on kyllä taivaallinen asia! Oon oikeastaan vasta viime vuosina löytänyt uudelleen sen lapsuuden ihastuksen vedessä lillumiseen. Ja samalla tajunnut että nykyisestä ammeesta pitää ottaa kaikki ilo irti niin kauan kuin tässä kämpässä vielä asutaan. Tulevaisuudessa joudun todennäköisesti tyytymään opiskelijayksiöiden minikylppäreihin. :(

Profile

kirsikkatanssi: (Default)
kirsikkatanssi

October 2011

S M T W T F S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 31     

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 20th, 2017 07:37 am
Powered by Dreamwidth Studios